4 sommertrends du bare ikke må gå glip af

 Sommeren er over os og selvom solen ikke har vist sig helt så meget, som mange af os, kunne tænke sig, så er der heldigvis stadig lidt af sommeren tilbage, hvor vi krydser fingre for noget dejligt sommervejr. 

I år er sommeren ikke helt som den plejer, for de fleste. Mange af os skal være hjemme i dejlige Danmark og tilbringe vores tid. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan dresses up, shoppe og følge med på de nye trends. 

Sommeren byder på nogle gode trends i år og der er lidt til hver smag. Smykker er efter vores mening, altid en vigtig del af et outfit. Du kan dresse dit look op eller ned med forskellige smykker, alt afhængig af dagens anledning. 

(psst du kan ikke gå ud af døren uden dine yndlings smykker)

 

1. Bermuda shorts og grøn 

Vi har set rigtig meget til Bermuda shorts, som er de behageligste shorts ever!! De er løse, casual og kan gå til både fest og hverdag.

Sammen med farven grøn, har du det perfekte outfit.

Vi ser trenden nu og er ikke et sekund i tvivl, om det fortsætter.

Mint grøn, pastel grøn almindelig grøn, grøn er en frisk og dejlig farve og det passer perfekt til de turkise smykker fra Sistie

2. Cardigans og tie dye

Vi har set meget til det tidligere og det er her stadig. Det populære tie dye mønster. Det er anderledes, sommerligt og man kan endda selv lave det, på sit gamle tøj, der trænger til nyt liv. Tilsæt en fin cardigan og nogle flotte smykker for at gøre det mere feminint.

De smukke geometriske smykker fra vores kollektion med Sara, Sara Emely by Sistie, giver outfittet nogle fede detaljer og sætte prikken over i´et.

 

3. Blå og maxi kjoler

Store kjoler eller maxi kjoler, som man kalder dem, er virkelig blevet et af tidens helt store trends. De ses i forskellige farver, former og mønstre. En rigtige sommerkjole.

Både high end mærker som Ganni og Stine Goya sælger nogle super fine slags, men også de lidt mere budgetvenlige brands som H&M, Vero Moda, Only og lignende laver nogle der er mindst lige så fine. De kan styles med hårbånd og fine smykker. Her ville vi style med nogle fine Sistie smykker i grønne toner og nogle af smykkerne fra Sophies collab med Sistie.

4. Cykelshorts, ankelkæder og hoops

Cykelshorts er stadig det vildeste! De var et kæmpe hit sidste år hos alle de store modestjerner og vi andre fulgte med, lige med det samme. De er lige så fede i år og er bestemt stadig lige så moderne. De kan styles med små fine sommertoppe med blomstermønster eller med en nice oversize t-shirt for et mere casual look. Der findes så mange forskellige slags, så det bare om at vælge, hvad der passer til din stil. Brug de flotte Becca ankelkæder, et Lizzy armbånd og nogle hoop til at gøre dit look endnu mere cool.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post