Anabel x Sistie

I forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med sangerinden/influenceren Anabel Dermendjieva og hendes nye smykkekollektion, afholdte vi d. 10 oktober et biograf event og d. 29 oktober et Dinner & Drinks event for at fejre Anabels succes og kollektionen. 
SMUK
Anabel har skrevet den fineste titelsang til den nye ungdomsfilm "SMUK". I den forbindelse, afholdte vi sammen med SF et biograf event d. 10 oktober i Hellerup biograf, hvor 64 gæster var inviteret heriblandt influencers, venner og familie til Anabel.
Her fik gæsterne blandt andet et eksklusivt sneak peek på den nye Anabel x Sistie smykkekollektion. I løbet af eventet blev der afholdt konkurrencer, hvor gæsterne havde mulighed for at vinde smykkerne fra den nye kollektion.
Dinner & Drinks
Lørdag d. 29 oktober blev der afholdt et intimt middagsevent i Sistie Flagship Store på Kompagnistræde 10 i København.
Her blev der nydt lækkert sushi, minglet og den smukke Anabel x Sistie smykkekollektion blev præsenteret.
Efter middagen, var gæsterne, heriblandt influencere, venner og familie inviteret til cocktails, musik og hygge. Udover de lækre cocktails var der sponsoreret små sprøde chipsposer fra Kims og lækre drikkevarer fra Pepsi, Faxe Kondi, Royal Beer og Faxe booster. Stemningen var høj, musikken fyldte lokalerne og butikken, som gæsterne kunne gå på opdagelse i og se de mange fine smykker.
Det var en perfekt og hyggelig aften i godt selskab, hvor fejringen af sødeste Anabel og kollektionen var i fokus.
 
Anabel Dermendjieva er 20 år gammel og er til daglig sanger/sangskriver og influencer. Du kender hende måske fra Tiktok, hvor hun startede med at synge og poste covers, som bl.a. også var med til at kickstarte hendes karriere i både musik og senere hen influencer branchen. 
Anabel har altid turde at drømme STORT!
"I designet af min smykkekollektion har jeg taget udgangspunkt i mine rødder og et bulgarsk udtryk. Udtrykket kan oversættes til engelsk ”Casual Elegance”, der beskriver en stil, som både indeholder det elegante og det afslappede udtryk"
 
Goodiebag 
Efter nogle hyggelige timer, fik gæsterne en lækker goodiebag med sig, som indeholdt lækre produkter sponsoreret af LumeneCoachDependBeauty PacifiqueE cookingEssenceBatiste og Bangerhead.
De fik også alle en ekstra gave fra Anabel og Sistie, da der i goodiebaggen lå den smukke ring fra Anabel x Sistie kollektionen.
 
En kæmpe STOR TAK til alle vores fantastiske sponsorerne for de flotte og lækre bidrag til vores succesfulde lanceringsevents.
 
 
Se video fra vores event her:

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post