Anna Briand x Sistie

"Stand tall, wear a crown and be sweet on the inside - like a pineapple ;)" 

 

 

I forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med influencer og youtuber Anna Briand og hendes nye smykke kollektion, afholdte vi lørdag d. 7. November 2020 et lille lanceringsevent på pariserbistroen, "Le Trois Cochons".  
 
Annas fans kalder hende "Annanas", og derfor er en ananas blevet et symbol og ikon for Anna. Derfra blev hendes inspiration til hendes nye kollektion født. Annas smykkekollektion består af ringe, øreringe, vedhæng og halskæder med Annas velkendte ananas motiv, som en hyldest til hendes mange følgere.   

Grundet de nye restriktioner med et forsamlingsforbud på 10 personer var dagen opdelt til brunch og frokost. For at gøre eventet så corona venligt som muligt, var der på forhånd bestilt en lækker menu til gæsterne, udleveret mundbind og håndsprit.  

 Til både brunch og frokost blev gæsterne budt velkommen udenfor restauranten, hvor de modtog deres eget Anna Briand x Sistie mundbind med fint logo og en gul ananas. Der blev desuden udleveret lækre goodiebags til alle gæsterne bestående af et Sistie net fyldt med en masse skønne produkter og et fint Anna Briand x Sistie smykke.  
   
Le Trois Cochons serverede skøn mad og stemningen var i top blandt Anna og hendes gæster, som havde deres eget lokale som blev fyldt med god stemning, smil og grin.  
Efter spisning var der quiz om Anna - hvem kendte Anna bedst? Det kom ikke som en overraskelse at gæsterne kender Anna rigtig godt, og derfor fik de alle sammen selvfølgelig en fin præmie.  

 Med croissanter i maven og nye smykker og gaver i nettet, samledes de glade gæster ude foran restauranten til et fælles billede. Heldigvis er de alle trænede i at posere, nu også med mundbind, hvilket kan ses på det skønne billede ovenover.  

Telefonerne var varme efter de mange stories på Instagram, hvor det var herligt at følge med på sidelinjen. Med corona restriktioner blev det til et helt anderledes lanceringsevent, men med fuld fokus på hygge, Anna og hendes smykker.  
 

 

Tak til vores skønne sponsorere -  
Den lyserøde Sistie goodiebag var pakket med lækre produkter fra My Clarins, Ecooking, Beauté Pacifique, Narciso Rodriguez parfume, Depend, Murad, Matas og Lancome 
 
Præmierne til den sjove quiz om Anna var sponsoreret af By Sofie Sønderby, Noble Savage, Le Lago Vêtemens, Frederikks Wærens, Lollys Laundry, My Clarins og selvfølgelig gaveæsker med lækre smykker fra Anna Briand x Sistie 
 
Tak til Bronuts for de flotte donuts dekoreret som ananas 
Tak til Temashop for den fine pynt 
Tak til CareLux.dk som lavede de fine mundbind til Anna og gæsterne 
Tak til Le Trois Cochons, Cafe Cofoco for den hyggelige stemning og den lækre mad. Sistie teamet vil helt sikkert vende tilbage til lidt lækkert at spise en anden dag. 
 
 
Mærk stemningen og det gode humør i nedenstående video 
 
 
Tak til alle som gjorde denne dag vellykket, hyggelig og sjov.  
 
Shop Anna Briand x Sistie her
 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post