Anne-Sofie Krab Event

Torsdag d. 24 November 2022 inviterede vi Anne-Sofie Krab, hendes forældre, venner og VIP gæster ud, for at fejre Anne-Sofie Krab's nye design collab med Sistie. 
Den nye farverige og cool kollektion lanceres onsdag d. 30 November, så de 30 skønne gæster, som var inviteret fik et sneak-peak af Anne-Sofie x Sistie kollektionen på denne skønne aften i København. Eventet blev afholdt i den trendy italienske restaurant Basso i indre København. Her stod aftenen på social dining, 10 lækre retter og drinks i de mest hyggelige omgivelser.
 
Gæsterne ankom kl. 17.00, og blev modtaget af Anne-Sofie Krab og Sistie's Ejer og Designer Kamille Carolina Østergaard. Da alle gæster var ankommet, bød Sistie og Anne-Sofie Krab gæsterne velkommen og informerede gæsterne om aftenens program samt hele grunden til at vi var samlet - nemlig for at fejre den smukke nye kollektion fra Anne-Sofie Krab x Sistie. 

I løbet af aftenen, imens der var pauser mellem de mange lækre italienske retter der blev serveret, var der rig mulighed for at se den smukke kollektion udstillet i selskabslokalet. Efter forretterne fik gæsterne uddelt en quiz om Anne-Sofie og hendes kollektion. Udover quizzen, havde gæsterne også mulighed for at hygge sig sammen og tage billeder med de sponsorerede kamaraer fra Instax. Det blev til en masse sjove selfies. Hele atmosfæren og stemningen i lokalet hos Basso summede af sjov, hygge og højt humør. 
 
Imens hovedretterne blev nydt, blev quiz kortene gennemgået og rettet, så vinderen Camilla Storm (tidligere Paradise deltager sammen med Anne-Sofie Krab) kunne annonceres inden desserten. Anne-Sofie overrakte Camilla hendes præmie bestående af en flot Sistie æske med 4 guld smykker fra Anne-Sofies kollektion; en halskæde, et armbånd, øreringe og en ring. Men det var ikke de eneste smykker der blev givet væk til dette sneak-peak lanceringsevent. 
  

 Inden aftenen fortsatte i byen for gæsterne, fik alle en dejlig goodiebag med hjem, der indeholdte lækre goodies fra vores fantastiske sponsorer samt en lille gave fra Anne-Sofie og Sistie - nemlig Anne-Sofie x Sistie kreolen med de smukke farvede perler.

EN KÆMPE TAK til vores fantastiske sponsorer for de dejlige bidrag til goodiebaggen og for Instax kamaraerne til bordene. 

 

 

Se video fra eventet her: 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post