AT HOME - waiting...

Af Sara Todorovic

Corona-tiden hærger og vores normale hverdag er vendt helt på hovedet. Man må ikke længere se sine venner, man skal holde afstand fra alt og alle og passe på dem omkring sig på en måde, som man ikke før har været vant til.

Det kan være svært for os unge at forholde sig til, specielt når vi aldrig har prøvet noget lignende før. Vi er vant til at se det som en god ting, hvis vi er udenfor med vores venner og er aktive i solen, eller hvis vi får fri fra skole. Nu er det en dårlig ting, hvis man er udenfor, man må ikke kramme sine veninder – og det er pludselig ikke særlig sjovt at skulle blive hjemme fra skole.

Måske har vi familie, som er i en risikogruppe – måske er man det selv. Selv hvis ikke man er ekstra sårbar for corona, så kan angsten godt komme til livs alligevel: Hvornår må jeg se mine venner igen? Hvornår kan jeg komme til fest? Hvornår kan jeg komme i skole igen? Hvornår ender det? Ender det nogensinde?

Når man føler sig lidt bange, så er det vigtigt at huske på, at vira og influenza hærger hvert år. Når vi alle bliver forkølede i vintermånederne, så er det fuldkommen det samme der sker. Corona er ikke en stor, skræmmende og super dødelig virus. Den er bare ny, så ingen af os er immune og der findes ingen vacciner. Vi har ikke nok viden om Corona til at kunne sige ”pyt”, som vi plejer om vinteren. Vi ved dog, at Corona er næsten dobbelt så smitsom, som en anden normal virus er. Det er af dén grund vigtigt, at vi passer på hinanden.

Selvom vi og alle vores venner og veninder er unge, sunde og raske, så er det ikke alle, som er det. Det er de andre, som vi skal passe på. Det kræver, at vi tænker på mere end os selv – og det er en god ting at lære.

Når det bliver lidt tungt, kedeligt og trist, så forsøg at tænke over de gode ting, som du kan finde i den her tid. Hvis du går i skole, så kan du måske selv at bestemme din tid og arbejde forud på lektier. Du kan måske sove lidt længere i hverdagene. Du har måske mere tid mellem hænderne til at lave kreative ting, øve dig på din sport eller hobby, læse og alt andet, som man glemmer til hverdag, fordi man har travlt med veninder, skole eller arbejde.

Det er ikke sjovt, man savner sine veninder og sin hverdag, men det er vigtigt, at vi alle sammen gør os umage og er ved godt mod. Jo flere af os der passer på, desto kortere tid går der, før vores normale hverdag kommer tilbage til os. Dét er da en sommer at se frem til.

Og vi glæder os til at kunne være sammen med alle vores venner igen ❤️❤️❤️

 

 

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post