Bentsen X Sistie event

melissa bentsen, smykker, Sistie, events, influencer

Lørdag d. 7. marts 2020, afholdte vi et stort event med lokationen hos Kunstforeningen Gl. Strand som ligger inde i Indre by. Eventet blev afholdt i forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med influenceren Melissa Bentsen.

Vi havde god timing, da vi lige akkurat nåede at afholde eventet inden Corona desværre også ramte Danmark. Så vi var heldige, at kunne nå at holde en super festlig dag. Det var en rigtig dejlig dag med en masse glade og skønne gæster.

Da de fleste var ankommet, blev Bentsen by Sistie kollektionen præsenteret.

Vi havde vi en nedtælling i gang på Sistie.dk, som talte ned til at alle Melissas smykker blev lanceret og klar til køb. 

Melissa præsenterede hendes flotte film med smykkerne, som kan ses herunder. 

Efterfølgende fortalte Melissa sammen med designer og ejer Kamille om hele processen bag udviklingen af smykkerne, samarbejdet samt historien bag smykkerne.

Alle havde mulighed for at købe Melissas smykker på selve dagen. Derudover lavede Melissa også stories af eventet på sin Instagram så alle hendes følgere kunne følge med.

Efter præsentation og lanceringen, var der egentlig bare tid til at gå rundt og hygge med hinanden. Vi fik dejlige burgere fra Sliders CPH, og det var VIRKELIG nogle gode burgere. 

Derudover havde vi selvfølgelig også sørget for en masse snacks og gode drikkevarer. De søde snacks var fra både Simply Chocolate, Sugarpilots slikkepinde med det mega seje Bentsen by Sistie logo på, Unicorns & Rainbows, Choko Choko Yeah og sidst Skuub Bolcher også med det seje logo på.

Til at slukke tørsten mellem alle de hyggelige samtaler, havde vi fået nogle af de forfriskende sodavand fra Jarritos, Bornholms Mosteri og Ebeltoft Gårdbryggeri. Vores super flotte balloner var fra Ballonnord.

Det hele var bare virkelig gennemført og lækkert. 

Der var skønne goodiebags til alle deltagere. Et Sistie net som indeholdt en masse fine ting. Derudover fik alle en af de fine Melissa Bentsen halskæder. 

Et at vores sjove indslag, var Smilebox PhotoBooth, som alle havde en fest med at tage skøre billeder i. 

Alt i alt var det en virkelig dejlig og vellykket dag med en masse søde gæster. Nu glæder vi os endnu mere til vores næste store event d. 5. september. 

Shop Bentsen by Sistie her

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post