På fotoshoot med sistie

Kl var 14:30 og vi mødtes ved Torvehallerne ved Nørreport st. Det var overskyet, helt perfekt vejr til fotoshoot for at fange det bløde lys.

Søstre, veninder, familie og helt nede på jorden. 

Vores 4 modeller var fra 13-20 år og var enten veninder eller søskende, simpelthen helt almindelige piger. Det var helt utroligt hvilken tydelig connection der var at se mellem de 4 piger. Udover at to af dem var søskende og dermed i familie, kunne de alle spejle sig i de andres erfaringer og mål på livet. Det bedste var at dagen var utrolig rolig og helt nede på jorden, som er vigtige parametre for at grundlægge “Sistie” atmosfæren. Generthed var en naturlig del af nye bekendtskaber, men der tydeligt blev mindre da de havde åbnet sig op overfor hinanden. 

Fotoshoot sistie københavn

 

sistie copenhagen smykker

Københavner miljø, diversitet og fællesskab.

Fotoshootet blev taget i det lidt mere rå, dog velkendte københavner miljø, hvor især diversitet og fællesskab ses i de smukke utallige gader. Selve turen blev mere som “en dag med veninden” hvor vi alle tog en pause med en bid mad og noget varmt at drikke. En lille pause og snak fik os til at lande og pigerne følte sig mere og mere tilpas og det kunne ses i billederne. 


Oprigtighed, selfies og den rette vinkel. 

Udover vi havde et spejlreflekskamera med, benyttede vi også mobiltelefoner for at få det mere autentiske udtryk frem. Pigerne fik selv lov til at tage selfies, hvor de var sammen, og havde smykkerne på. Det skabte en oprigtighed og gav den rette vinkel som pigerne synes var den rigtige for dem. Det er vigtigt for “Sistie” at det ikke føles for stift, men mere naturligt og dermed blev der også skudt billeder af almene situationer, såsom at vise et billede til sin veninde eller man sidder og snakker. 

Alt i alt en fantastisk sjov dag.

Vil du også med på Fotoshoot. Tilmeld dig vores event HER. 


2 kommentarer


  • Ingrid

    Jeg elsker smykker og vil rigtig gerne hjælpe jer med af få taget nogle fede billeder


  • Sienna Weis

    Ville virkelig gerne


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post