Fotoshoot d. 28 juni


Søndag d. 28 juni mødtes Sistie med 9 søde piger i København. I dag skulle vi nemlig på fotoshoot! Vi mødtes med pigerne hos Lé Lago Vêtements kontor, som er placeret ved det smukke Nyhavn. Lé Lago Vêtements sælger det fineste tøj i de lækreste pastelfarver og vi havde været så heldige at få lov, at låne noget af tøjet i dagens anledning. 

Dagen startede klokken 10.Da pigerne kom startede vi alle lige med at præsentere os selv, og nogle af pigerne kom langvejs fra, der var enda én, som kom helt fra Fyn. Så de havde været tidligt oppe!

Vi startede formiddagen med lidt cola og chips, og så var det ellers tid til at pigerne fik en masse Sistie smykker på og blive stylet i det smukke tøj fra Lé Lago Vêtements.

Da alle pigerne var klar, var det ellers bare afsted. Vi havde en kameramand med, ved navn Michael til, at skyde de profesionelle billeder, og så var det ellers bare i gang. 
Vi gik rundt omkring Nyhavn og Kongens Nytorv for at finde fede vægge, bygninger og lokationer. Alle ved jo, at baggrunden betyder mega meget, når man skal have de perfekte billeder! 

Pigerne var SÅ gode hele dagen og det var tydeligt og mærke, at de elskede at få taget billeder. Der er kommet tusindvis af gode Sistie billeder og det er vi bare mega stolte af. 

Efter 4 timers gåen rundt var det tid til en pause og noget lækkert frokost. Vi spiste på en restaurant på Nyhavn og få minutter efter vi havde sat os væltede det ned med regn. Vi havde været så heldige med vejret at det først begyndte at styrte ned, da vi var færdige. Mega god timing! 

Eftermiddagen sluttede af hos Charmain, hvor pigerne også fik en goodiebag med nogle lækre sager, som de kunne tage med hjem. 

Det var en fantastisk søndag i selskab med nogle super søde modelpiger. TAK!

Har du selv en drøm om at være model for en dag og er du glad for at få taget billeder? Så vær med i lodtrækningen om at komme med på vores næste fotoshoot, som vi afholder omkring august / september.

Tilmelding sker her


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post