Photoshoot på Bakken

Tirsdag d. 28 september havde Sistie inviteret 10 søde piger med til photoshoot og en hyggelig eftermiddag på Bakken, i Dyrehaven.

Vejrudsigten havde lovet regn hele dagen, men heldet var med os og en opklaring i vejret gjorde at solen skinnede fra den flotteste blå himmel hele eftermiddagen. Perfekt photoshoot vejr! 

De fleste af pigerne kom direkte fra skole, så da klokken var ca. 15:30 var alle pigerne ankommet og vi kunne præsentere os for hinanden. Vi havde pakket en stor taske med en masse forskellige Sistie smykker, chunky rings og hair accessoires, som pigerne gik i gang med at style på de fedeste måder til billederne.

Da alle pigerne var klar, tog vi rundt for at finde de bedste steder at tage billeder, så vi kunne få skudt en masse fantastiske billeder, på de mange flotte og farverige vægge som Bakken rummer.

Undervejs skiftede vi lokation et par gange, for at skabe variation i billederne. Her kom vi også forbi nogle af de sjove forlystelser, der fungerede godt som baggrund på billederne. Det gav en cool og farverig Sistie-feeling.
 
Undervejs blev der hygget, grinet og snakket om alt mellem himmel og jord. Så hyggeligt!
At være model kan være hårdt, men det var vi forberedte på og havde sørget for både lidt slik, snacks og sodavand til at holde energien oppe.
Efter omkring 4 timers photoshoot og i takt med solens sidste stråler, var det tid til at pakke sammen og drage mod varmere omgivelser. 
Vi sluttede dagen af på den super hyggelige Café Jorden Rundt, som ligger på strandvejen i Charlottenlund.
Her fik vi lækker aftensmad og en sidste sluder inden aften sluttede. 
Vi vil gerne sige en stor TAK til alle vores skønne Sistie piger, som deltog i vores hyggelige photoshoot:
Alma, Anna, Caroline, Frida, Ida, Julie, Karen, Nikki, Smilla og Vigga.
 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post