Frederikke Wærens x Sistie

Mandag d. 29 august 2022 inviterede vi sammen med Influenceren og kogebogsforfatteren Frederikke Wærens til smykke lanceringsevent i København. Det blev afholdt i Kunstforeningen Gl. Strand's gammel gårdhave, hvor der blev spredt en hyggelig stemning i de smukke og rustikke omgivelser. 
Til lanceringen var der inviteret 55 gæster heriblandt influencers, venner og familie til Frederikke, som løbende ankom mellem kl. 14 - 17. 

Ved gæsternes ankomst, blev de mødt af synet af de flotte omgivelser pyntet op med pynt fra Fest Tema i lyserødt, som er Frederikkes yndlingsfarve og ligeledes en del af smykkerne. Gårdhaven med en fransk cafe stemning, havde fine lyserøde puder og tæpper overalt, smukke blomster på bordene fra Happy Flower og lagde op til at gæsterne kunne nyde nogle hyggelige timer i en afslappet atmosfære. Gæsterne startede med at nyde en lækker velkomstdrink fra Vinslottet og derefter var mulighederne mange.

Placeret ved indgangen havde Cafe Lara placeret både en kaffevogn med flere forskellige lækre kaffer og en vogn med varme crepés, der med diverse tilbehør blev lavet lige efter gæsternes behov og ønsker. I baren kunne gæsterne udover et ekstra glas bobler, tanke op på diverse drikkevarer og få en lækker sprød croissant fra Thorups Bageri. Der var endda en lille hyggelig bland-selv-slik bod fuld af lyserødt slik fra Slikboden.

 

Der blev hygget og minglet i den stemningsfulde gårdhave. Gæsterne nød de søde fristelser, alt sammen imens de sidste sommer solstråler tittede frem og der blev afspillet lidt stemningsmusik i baggrunden.

 Efter en halv times tid blev gæsterne introduceret til Frederikke og Sisties design collab, da Sistie's ejer og designer Kamille Østergaard talte kort til Frederikke, overgav hendes lykønskninger og blomster imens der blev takket for deres fantastiske samarbejde. Om kollektionen fortæller Frederikke: 

At få lov til at designe min egen smykkekollektion sammen med Sistie, har været en drøm, som nu er gået i opfyldelse. Det har været utrolig inspirerende at forvandle bagværk og godter fra min kreative verden i køkkenet, til små miniature modeller i de fineste smykker, som kan bruges til både hverdag og fest"

 

Midt i gården var de flotte smykker fra smykkekollektionen sat op, så gæsterne kunne se de fine og unikke croissanter, karamel- og kanelsnegle smykker, som er personlig inspireret af Frederikkes store interesse og evner inden for bagværk, hvor disse er hendes favoritter. 

Efter nogle hyggelige timer, hvor kollektionen blev fejret i skønne omgivelser fik gæsterne en lækker goodiebag med sig, som indeholdt lækre produkter fra Dr. Oetker, KamellerietThorups Bageri, E-cooking og Humdakin. De fik også alle en ekstra gave fra Frederikke og Sistie, da der i goodiebaggen lå en smuk og fin croissant-ring fra Frederikke x Sistie kollektionen. Derudover kunne gæster vælge at få Frederikkes detaljeret opskriftsbog med dejlige opskrifter på alt muligt lækkert bagværk.  

En kæmpe STOR TAK til alle vores fantastiske sponsorerne for de flotte og lækre bidrag til vores succesfulde lanceringsevent.

Tak til Festtema, Happy Flower, Vinslottet, Vivø, Egekilde, Faxe Booster, Royal Beer, Faxe Kondi, Pepsi Max, Dr.Oetker, E-cooking, HumdakinKaramellerietThorups Bageri, Slikboden og Frederikke Wærens for den fine kogebog.  

 

Se vores video fra eventet her: 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post