Konfirmations inspiration

Ved du ikke hvilke gaver du skal ønske dig til din konfirmation? Eller står du i den situation, at din veninde skal konfirmeres, men ikke ved hvad du skal give hende i gave? Så giver vi dig her konfirmationsgave ideer.

Hos Sistie går vi op i at følge moden og du kan derfor være sikker på, at du få nogle trendy smykker, som vil blive set og lagt mærke til. Vi gør nemlig en dyd ud af at have en finger på pulsen, da vi ønsker det er de unge som selv designer smykkerne!

Sistie er et community brand for teenagere og unge kvinder, og til forskel fra alle andre brands, så bliver Sistie smykker designet af unge kvinder til unge kvinder. Hvilket betyder at dine kommende konfirmationssmykker er fra unge til unge!

Vi havde i uge 5 fornøjelsen af at have tre super praktikanter; Alma, Anna-Sara og Emilie. De var så søde at takke ja til at ville stå model for Sistie iført konfirmationskjoler fra White and More.

White and More går op i at skabe konfirmationskjoler, som både er trendy og behagelige, så du kan være tro mod din egen stil og få en god dag. Det er noget vi hos Sistie synes godt om!

Med vores smykker giver vi dig, som kommende konfirmand, muligheden for at skabe dit eget personlige look på din specielle dag. FEDT, ik?

Emilie valgte at style sin kjole med guldbelagte sølvsmykker med farvede zirkoner fra vores serie ”Elements”.

Smykkerne giver et personligt look med lidt gang i den. Alt behøver vel ikke være så traditionelt?  

Det smarte ved dette sæt smykker er, at øreringene kan købes enkeltvis. Dvs. har du et ekstra hul i det ene øre, men ikke ved hvad du skal bruge det til, kan du tage et af de fire elementer: Vand, vind, jord og ild i øret. Alt efter hvilket element tiltaler dig mest!  

Derudover er ringen ikke lukket. Det betyder at den nemmere kan passe

alle fingre størrelser. Nemt!

Anna-Sara valgte at style sin kjole med statement pieces fra vores Olympia serie. Det er en serie som befaler at blive set og som vi forestiller os Cleopatra kunne have båret.

Anna-Sara har derudover valgt at tilføje noget klassisk til looket i form af vores lille perle Young One Barok”. Young One Barok formår at bryde med det moderne og tilføjer noget feminint til looket.

Har du en konfirmationskjole som har en høj hals? Så kan du gøre som Anna-Sara og kombinere Becca og Olympia halskæderne, så det giver et feminint, men chunky look. Becca tilføjer noget råt med det massive udtryk, som matcher Olympia fabelagtigt.
Vi synes i hvert fald her hos Sistie, at kæden Becca binder looket flot sammen!

Er du den mere kunstneriske type, men samtidig er vild med det søde og feminine look? Så kan du gøre som Alma og kombinere The Kiss og Lizzy halskæderne. The Kiss er ikke ligefrem et traditionelt konfirmationssmykke, men det fremhæver til gengæld din unikke personlighed og stil! Dagen handler om konfirmanden, så what’s not to like?

Dashing øreringe” med de tre hvide ferskvandsperler bidrager med sødme til looket. De er i kontrast med halskæderne og binder looket sammen.

Skal du give gaven? Er du bekymret for om indpakningen er pæn nok? Det behøver du ikke være! Vi pakker alle ordre pænt ind i Sistie æsker. Et lille fif: Find noget indpakningspapir og bånd, som har nogenlunde samme farve som æsken du får smykkerne i. Det ser bare så stilet ud!

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post