Mia x Sistie event

Lørdag d. 3. Oktober 2020, afholdte vi et event på Pilestræde i indre København. Eventet blev afholdt i forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med influenceren og tv-personligheden fra Den Store Bagedyst Mia Emilie Persson.

Mia fik en flot 2.plads i Den Store Bagedyst 2019, og har det sidste halve år haft travlt med planlægning og udvikling af hendes nye smykke kollektion - Mia x Sistie. Kollektionen består af øreringe, armbånd og halskæder i både guld og sølv med farvede halvædelsten.

Grundet Corona blev eventet afholdt siddende, hvor kaffe/te, lækre kager og drikkevare blev serveret ved bordene. Det var en rigtig dejlig dag med en masse søde og glade gæster.

 

Da gæsterne var ankommet, blev en velkomsttale holdt og Mia x Sistie kollektionen præsenteret. 

Mia x Sistie kollektionen stod præsenteret på guldstativer rundt omkring på kagebordet, hvor Mia selv havde bagt de fineste kager i smykkernes grønne og lyserøde farver. 

Efterfølgende fortalte Mia sammen med designer og ejer Kamille om hele processen bag udviklingen af smykkerne, samarbejdet samt historien bag smykkerne.

På bordene lå bestillingssedler, så alle gæster havde mulighed for at købe smykkerne på dagen. Derudover blev der postet en masse stories på Sistie og Mia's Instagram, så alle der ikke kunne deltage kunne følge med alligevel. 

Efter præsentation og lanceringen, hyggede gæsterne sig om de flotte kager, lækre drikkevare, og søde gæster. 

 

 En stor tak skal lyde til vores sponsorer...

Ved hjælp af luxit.dk lavede vi det fineste skilt med 'Mia x Sistie' lavet af servietter. De super smukke blomster på kagebordet, var fra Evighedsblomster

Til at slukke tørsten havde vi bl.a. fået nogle lækre drikkevarer fra Nordic Fermentation. Det hele var mega gennemført og lækkert. 

Derudover havde vi fyldt en masse Sistie net med skønne goodiebags til alle deltagere. Hvori også alle modtog et smykke fra Mias nye kollektion. 

Se stemningsvideo fra lanceringseventet her: 

Alt i alt var det en rigtig dejlig og vellykket dag med en masse søde gæster.

Shop Mia by Sistie her

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post