Olivia by Sistie event

Lørdag d. 5. September 2020, afholdte vi et stort event i Street Mekka, Enghavevej i indre København. 
Eventet blev afholdt i forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med influenceren Olivia Juliane Dahl. Det var en super dejlig dag med en masse glade og skønne influencere, familie og venner.
Grundet Corona blev eventet afholdt af to omgange af 100 gæster, og dagen var fyldt af glæde, dans og lækre snacks. 

Da gæsterne var ankommet, blev Olivias entre præsenteret med en koreograferet dans med tre af hendes dansemakkere fra Komera Neza. Dans er en kæmpe del af Olivias hverdag og passion, hvilket tydeligt afspejlede sig i eventet i den rå skaterpark i København. 
Efterfølgende blev en velkomsttale holdt og Olivia Dahl by Sistie kollektionen præsenteret. Designer og ejer Kamille fortalte om hele processen bag udviklingen af smykkerne og samarbejdet med Olivia Dahl samt historien bag smykkerne. 
Efter præsentation og lanceringen, stod dagen på god musik og tid til at gå rundt og hygge med hinanden. 
På dagen havde alle mulighed for at købe Olivias smykker. Derudover var der selvfølgelig fuld gang i stories, posts og vlogs fra Olivia selv og de mange gæster, så alle der ikke kunne deltage kunne følge med.
Det havde selvfølgelig ikke været det samme events, uden vores sponsorere - som skal have stor tak for hjælp til at skabe et mega fedt event. 
Vi fik lækre sandwich fra Fransk Spisehus, og de var super gode! 
Derudover var der også sørget for en masse snacks og gode drikkevarer. De søde snacks var fra både Fazer Danmark, Bronuts, frisk hjemmelavet is fra Fransk ishusSea Man Chips, jordbær fra Elegant Confection, proteinbare fra Barebells og Choko Choko Yeah samt Skuub Bolcher med et fint Olivia Dahl by Sistie logo på. 
Til at slukke tørsten mellem alle de hyggelige samtaler, havde vi fået forfriskende juice fra Frankly Juice, sodavand og vand fra KildevældBornholms MosteriEbeltoft GårdbryggeriFibre waterState Energy, Naturfrisk og lækre smoothies fra Froosh
Vores super flotte blomster var fra Munk Decor og Selfiecam sørgede for at vi fik en masse sjove og gode billeder. 
Stort tak til alle vores søde sponsorer...

Dagen var fyldt med energi, smil og danseglæde, og det hele var meget gennemført.
Der var lækre goodiebags til alle deltagere. Et Sistie net som indeholdt en masse fine ting. Derudover fik alle en af de fine Olivia Dahl by Sistie øreringe. 
Se vores stemningsvideo fra Olivia Dahl by Sistie lanceringseventet her:

Shop Olivia Dahl by Sistie her 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post