Josefine & Olivia Dahl x Sistie - Parfumelancering

I April 2021 lancerede vi vores første parfumer i samarbejde med søstrene Olivia og Josefine Dahl. Josefine og Olivia Dahl elsker sommer, sol, rejser og god energi. Deres parfumer er en invitation til alle, der har ønsker om at komme med på deres drømmerejse.
"Vi ønsker at dele følelsen af ’at springe ud i livet, udleve vores drømme og videregive god energi og gode vibes"
På vores store lanceringsdag d.24 April modtog en del af pigernes og Sistie's influencere en stor fin strandtaske fyldt med lækre goodies og en af hver af pigernes parfumer. 
Grundet Covid19 restriktioner, måtte vi udskyde vores "normale" store lanceringsevent til lørdag d. 8 Maj.
Eventet blev afholdt i København. Først med brunch på Boathouse, hvor en masse skønne piger og drenge havde stor gensynsglæde efter lang tid fra hinanden. Med gæsterne placeret i selskabsafdelingen, var de omgivet af det mest perfekte sol, sommer og strand tema. Vejret var med os og omgivelserne bestod af tøjsnore med badetøj fra LykkeliSwim, parfumer, solbriller, sand og skaller samt goodiebags på stolene. 
Boathouse var det perfekte sted for vores lille sommer-parfume event. Personalet var i top og buffeten bestod af den lækreste sammensætning af spejlæg, corissanter, frugt og tilmed sushi!

 

 Vi holdt fast i vores sol og sommer tema, og efter brunchen samlede vi selskabet på kajen og gik ombord til en rundfart i Københavns kanaler. Vi fik en skøn tur på vandet og stemningen var høj på solskin, snacks og gode relationer. 

Efter en del timer i det dejligste selskab, kunne vi sætte streg under endnu et mega fedt og succesfuld event med de sødeste Sistie VIPs. Endnu engang stort tillykke til søstrene Dahl med deres første parfume lancering.

Vi glæder os allerede til næste gang vi skal ses <3

Se vores video fra eventet her: 

 

Vi vil gerne takke alle vores fantastiske sponsorer, både til goodiebag og event. I er med til at gøre vores dag perfekte. En stor tak til Boathouse for fantastisk service og lækker mad. Og tak til Nettobådende for vores skønne tur rundt i kanalerne. 

Eventets sponsorer: 

Lancome, waterproff mascara. Australian Body Care. Matas, Micellar water. Depend neglelak. Make up fra Essence. Yuaia Haircare hårvitaminer. The Protein Kitchen, veganske proteinbar. Beauty Pacifique Solspray. GOSH Copenhagen, kokos hårolie. BadeAnstalten, læbepomader, Nocco, drikkevarer

 

 

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post