Sistie Fashion Show Event

Sistie udvider! Dette forår er Sistie ikke længere kun et smykke og accessories brand, men også et tøj brand. Sistie har i samarbejde med influencerne Anne Plejdrup, Amanda Guldager og Xenia Englert udviklet de fedeste tøjkollektioner som kan købes her på sistieshop.dk. Tøjlanceringen blev fejret med et kæmpe Fashion Show i Nørrebrohallen d. 19 Marts 2022. 

 

 

Lørdag d. 19/3 Kl. 19.00 slog Sistie dørene op for 400 forventningsfulde gæster. Med Lærke Bentsen som konferencier startede aftenen ud med live performance af upcoming superstar Anabel Dermendjieva, der sammen med hendes dansere kick startede showet med hendes egen sang "That's on me"

 

Runway showet bestod af 4 temaer; Eventful Lush, New Romantic, 90s Street Vibe og Blitz Culture 80s og 15 super seje modeller. Modellerne bestod af både piger og drenge, hvor mange af dem havde aldrig gået model før. Det var den skønneste samling af forskellige piger og farverige sammensætninger af tøjet der var mixet fra de forskellige kollektioner. Under showet sang Anabel videre og efter de to først temaer kom Olivia Dahl og hendes seje dansere på scenen og gav den max gas. Stemningen var i top!

 

 

Efter catwalken kom Lærke igen på scenen og stod for at afholde aftenens konkurrencer. Der var sponsoreret nogle super flotte præmier fra blandt andet LuxPlus, SuriSuri, Gua Sha, Ærlig, LLA Copenhagen, Axel Guldsmedens Hotel, Nectarine, Silfen, Stokværk samt Rukiye og Fujifilm til 6 heldige vindere. Og derudover udloddede ARKK Copenhagen 6 af de sneaks, som modellerne havde haft på under runway showet. Sistie Ejer Kamille Østergaard takkede til sidst de skønne collab piger for deres fantastiske arbejde med kollektionerne, og uddelte de smukkeste buketter til alle pigerne og Lærke. 

 

 

 

Temaet og dresscoden for aftenen var COLORFUL, Nørrebrohallen var pyntet op med farverigt tyl, kulørte lamper og farvet lys på væggene.

Efter catwalken tog DJ'en over fra Anabel og bød gæsterne op til dans. Der kunne på hele aftenen nydes lækre drikkevarer og snacks fra Fazer, Kims og Royal Unibrew, som sponsorerede alle de lækre drikke. Stemningen var helt i top, gæster var klædt i de flotteste farver og havde det dejligste party humør!

Det var under hele aftenen muligt for gæsterne at tage de sejeste og flotteste billeder i de to opstillede photoboots fra Smilebox. Her kunne gæsterne selv printe deres egne billeder eller få dem tilsendt til deres mobil - billederne blev sjovere og sjovere i løbet af aftenen :) 

 

 

  

 

 

Senere på aftenen kom entertainer John Nini og Emma Helmark og fik endnu engang sat gang i alle gæsterne med sang og fælles TikTok dans. Og som prikken over i'et afsluttede Olivia Obiefule fra Danmarks Vildeste Danser showet med en fantastisk optrædelse på scenen. 

 

 

 

 

Alle gæsterne kunne omkring kl. 23 gå videre ud i natten med højt humør og den dejligste goodiebag med sponsoreret goodies fra Barebells, Stimorol, Sæther, Aspire Brands, GOSH Copenhagen, Glow Studio, VitaYummi, Scandinavian Cosmetics og Sistie. 

 

Se mere fra eventet her i vores YouTube video: 

 

EN KÆMPE TAK TIL:

 

Lærke Bentsen // Konferencier
Anne Plejdrup // Influencer og tøjdesigner
Amanda Guldager // Influencer og tøjdesigner
Xenia Englert // Influencer og tøjdesigner
Olivia Gjelfort // Catwalk koordinator
Anabel Dermendjieva & co. // Sangerinde
Olivia Dahl & co. // Dansere
John Nini // Entertainer
Emma Helmark // Danser
Olivia Obiefule // Danser
Alle vores skønne modeller

Nørrebrohallen // Venue
Dansk DJ Service // Casper Pedersen
Live Company // Lys og lyd
Smilebox // Photobox
PussersPopcorn // Popcorn & Slush Ice
Acon Security // Vagter
SineGinsborg // Make up og Styling

Fazer // Sponsor på slik og chokolade
Kims // Sponsor på cips
Mokai // Sponsor
Faxe Kondi Booster // Sponsor
Faxe Kondi // Sponsor
Pepsi // Sponsor
Royal øl // Sponsor
Egekilde // Sponsor

Barebells // Sponsor for goodiebag
Stimorol // Sponsor for goodiebag
Sæther // Sponsor for goodiebag
Aspire Brands // Sponsor for goodiebag
GOSH Copenhagen // Sponsor for goodiebag
Glow Studio // Sponsor for goodiebag
VitaYummi // Sponsor for goodiebag
Scandinavian Cosmetics // Sponsor for goodiebag
LuxPlus // Sponsor på præmie
SuriSuri // Sponsor på præmie
Gua Sha // Sponsor på præmie
Ærlig // Sponsor på præmie
LLA Copenhagen // Sponsor på præmie
Axel Guldsmedens Hotel // Sponsor på præmie
Nectarine // Sponsor på præmie
Silfen // Sponsor på præmie
Stokværk // Sponsor på præmie
Rukiye // Sponsor på præmie
Fujifilm // Sponsor på præmie
ARKK Copenhagen // Sponsor på præmie

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post