Praktikant hos sistie

Hvem er vi?

Vi hedder Andrea og Karoline, bor begge i Hillerød og elsker smykker. Nu vil vi skrive lidt om vores uge hos Sistie. Det at være i praktik er superfedt! Eller det kommer nok lidt an på, hvor man er i praktik henne. Vi var så heldige at få en praktikplads hos Sistie, og det var virkelig en fed og inspirerende oplevelse.

Det nye smykke brand

Vi startede ugen ud med at blive vist rundt og mødte Sistie team. De var alle meget imødekommende og søde, så det var helt klart en god start. Hver morgen pakkede vi webordrer og lavede alle de praktiske ting. F.eks. at fylde op med æsker og ordne kuverter til webordrer. Vi snakkede også en del med Kamille, som fortalte os om det nye smykke brand - Sistie. Kamille er designeren bag Izabel Camille og det nye søsterbrand Sistie. Smykkerne var virkelig flotte, og meget vores stil. Derfor var det fedt at vi fik lov til at komme med vores meninger og ideer til projektet. Vi syntes det var meget spændende, særligt fordi der var fokus på, at det skulle være de unge pigers brand, og derfor var vores meninger også relevante for Kamille.

Fede Instagram billeder

I løbet af ugen tog vi en masse cool billeder, som b.la. blev brugt til Sisties Instagram. Det var fedt at prøve alle smykkerne, men selvfølgelig havde vi også nogle favoritter. I løbet af arbejdet med Sistie, var vi rundt forskellige steder i Hillerød, med Sara som er praktikant fra KEA (Københavns erhvervsakademi). Hun var super sød, og hjalp os med mange af billederne til Sistie Instagram og hjemmeside.

Møder på den fede måde

Det første møde vi var med til, var med Sara og Kamille. Her så vi nogle fede tegninger som Sara havde lavet på sin IPad, til deres 1. Sistie kollektion. Det var inspirerende at se hendes idéer og tanker omkring, hvordan brandet skulle udvikle sig i fremtiden. Onsdag eftermiddag kom Karen Simonsen, og vi havde et fedt møde om Sisties magasin og deres instagram feed. Hun var også meget åben overfor vores ideer, så det var fedt at føle at det man sagde havde betydning.

Spændende oplevelse

Overordnet har denne uge været en succes. Vi har helt klart fået et indblik i smykkebranchen og hvordan det foregår. Vi har haft mulighed for at få indflydelse på forskellige beslutninger, og fået lov til at prøve en masse fede smykker. Vi har begge været glade for at være her, og vil ikke glemme oplevelsen.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post