Anabel Dermendjieva

Anabel Dermendjieva er 20 år gammel og er til daglig sanger/sangskriver og influencer. Du kender måske Anabel fra TikTok, hvor hun startede med at synge og poste covers, som bl.a. også var med til at kickstarte hendes karriere i både musik og senere hen influencer branchen. Smykkerne lanceres søndag den 16. oktober.

Følg Anabel på Instagram og TikTok

Min kærlighed til musikken

Jeg elsker at dresse op og tage fint feminint tøj på, men elsker også at rende rundt i en hoodie og baggy jeans. Derfor var det super vigtigt for mig at mine smykker kunne gå til begge dele. Samtidig repræsenterer denne stil de tidsløse smykker jeg altid har ønsket til min egen smykkesamling. Som upcoming artist har det været så fedt at kreere nogle smykker, der både ville gå til de afslappede hverdage i studiet og de mere dressed-up dage ude og performe på scenen. Smykkerne er en stor hyldest til mine bulgarske rødder og symboliserer også min kærlighed til musikken og min hverdag som upcoming artist.

CASUAL ELEGANCE

I designet af min smykkekollektion har jeg taget udgangspunkt i mine rødder og et bulgarsk udtryk. Udtrykket kan oversættes til engelsk ”Casual Elegance”, der beskriver en stil, som både indeholder det elegante og det afslappede udtryk.

Den runde symmetriske cirkel, der går igen i smykkerne, har en let banket overflade, der gør udtrykket råt og simpelt. I kontrast til den enkle kæde og den lille ocean blue zirkon, tilføjer cirklen den fine og elegante vinkel til hele looket. Blå er min yndlingsfarve og betyder for mig jordnærhed og ro.