Cecilie Schmeichel x Izabel Camille

Izabel Camille har lavet et design collab med Cecilie Schmeichel og sammen har vi skabt den smukkeste smykke kollektion med udgangspunkt i Cecilies egen historie.

"Jeg drømmer om at, når en kvinde tager mine øreringe på, så booster de hendes selvværd. Når solen fanger stenens kant på ringen, giver det hende et smil på læberne og tanken om at “jeg er badass.

JEG ER BADASS!

Cecilie Schmeichel er 31 år, gift og har to dejlige børn. Til dagligt er Cecilie selvstændig, med det formål at inspirere andre. ”Cecilie er plus size model, krops aktivist på de sociale medier og arrangør/vært på mama events”.

ET STORT PRES

Cecilie er vokset op i en sportsfamilie med et kendt efternavn. ”Selvom jeg dyrkede sport, var jeg desværre en stor pige. Jeg ønskede fred til at arbejde på min selvtillid og ikke høre andres meninger om min krop. Det blev til mange år mobning.”

EN HYLDEST TIL KVINDEKROPPEN

Min vision og budskab med mine smykker, er at få kvinder til at elske deres krop. Vi er heldigvis alle forskellige, vores hud, form og historie er anderledes, og gudskelov for det. Efter to graviditeter, ser min krop helt anderledes ud. Jeg er fyldt med “roadmaps”, det er hvad jeg kalder mine strækmærker og appelsinhud, da de viser hvor jeg har været, og hvad jeg er gået igennem.