Gabriella Hallager

@gabriellahallager

Jeg har en drøm om at blive skuespiller. Jeg har været så heldig allerede at være med i forskellige TV og teater produktioner men jeg vil gerne lave meget mere. Mange af jer kender mig nok bedst fra Klassen på DR.

Jeg elsker mode, at se den skifte konstant og selv at skabe og være en del af den. Jeg er halvt mexicaner og er meget inspireret af både den latinamerikanske og asiatiske kultur og design.

Mine tanker bag disse smykker var mest af alt at de kunne være midtpunktet af et basic outfit. På den måde behøver man ikke det vildeste outfit, fordi smykkerne i sig selv er så farverige og specielle.

Følg Gabi på Instagram

Min kollektion

Det vigtigste for mig var, at smykkerne skulle minde mig om sommer, som jeg elsker, og ud fra de forskellige styles, valgte jeg dem der var mest indie inspireret da jeg elsker de vibes. Jeg er vild med resultatet og synes det har været mega spændende at være med til hele processen og nu kan smykkerne endelig købes.


Kollektionen der er  lavet til unge piger tager udgangspunkt i et meget tæt samarbejde mellem Sistie og jeg. Sistie er blevet til et univers på sociale medier hvor vi unge kan dele ideer, styles og have det sjovt sammen. Det er faktisk super cool.  

Jeg er blevet inspireret til smykkerne af farverne og livsstilen i Mexico, men jeg har også lige været på ferie i Spanien og kan se at her er også rigtig meget, der er indie-inspireret. Så hvis du ikke lige er kommet afsted på sommerferie i år pga. Corona, så er jeg sikker på mine smykker kan bringe lidt ekstra solskin og sommervibes til dine outfits. Også selvom solen ikke har skinnet så meget i Danmark.