Josephine Livin x Sistie

@josephinelivin

"Mit navn er Josephine, og til daglig lever jeg af mine sociale medier. Da jeg for fire år siden startede min Instagram - og kort tid efter min TikTok - havde jeg aldrig turde drømme om, hvad det skulle udvikle sig til. Mit mål var dog klart fra start: At gøre op med dén perfekthedskultur, som var tæt på at tage livet af mig.

Jeg har brugt så meget tid og energi på at leve i den overbevisning, at jeg konstant skulle være perfekt - og se perfekt ud. En perfektionisme som strakte sig langt ud over et perfekt digitalt liv. For pludselig følte jeg også, at jeg skulle præstere i mit virkelig liv - med perfekte karakterer, en perfekt krop, perfekt sat hår og makeup. Intet mindre end perfekt kunne gøre det."

Jeg er god nok

Jagten på perfektion gav mig dog langt fra et perfekt liv. Det gjorde mig til en skygge af mig selv. Pludselig blev spiseforstyrrelser, stress, social angst, panikanfald og en svær depression min hverdag. Jeg måtte skrabe bunden, før jeg kunne indse, hvordan min perfektionisme kom fra en hungren efter anerkendelse. Kun med andres accept kunne jeg føle mig god nok. Med den erkendelse begyndte min selvkærlighedsrejse for alvor: For hvem var jeg egentlig bag glansbilledet? At lære mig selv at kende, har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg ved nu, at jeg er meget mere, end hvad jeg lige gik og troede. For jeg er god nok, præcis som jeg er, og det har jeg altid været.

Mine fjollede, kiksede og upolerede sider er lige så meget en del af mig - og de er med til at tegne et billede af, hvad jeg rent faktisk er: Et menneske. 

Vi er alle UNIKKE

Jo mere jeg begyndte at se disse andre sider af mig selv, desto nemmere blev det at acceptere dem som styrker, fremfor fejl. Det gik også op for mig, at de ikke kunne pakkes ned i kasser - men burde vises frem på samme vis, som de “gode” sider blev. Netop dette har været inspirationen bag min smykkekollektion. For vi er alle så unikke, og vi rummer så meget mere, end hvad vi viser af polerede sider på vores sociale medier. Mine smykker repræsenterer derfor alt det, der er mig. Det er ikke kun de glatte, polerede og perfekte sider, som kommer til udtryk, men også de skæve og upolerede. Af samme årsag har mine smykker både en glat og en rå overflade - for at symbolisere hele mig, og altså ikke kun overfladen.

Mit håb er i dag, at du også bare er dig. Og at du vil bære smykkerne med stolthed over alle de sider, du også selv indebærer. For du er helt fantastisk, som du er.

Du er skabt med et formål. Et formål som strækker sig langt udover dit udseende, dine karakterer eller hvor meget du performer i dit digitale liv. Du er god nok, og du fortjener at minde dig selv om dette hver dag fremover.

Smykkerne lanceres 24/8 og kan købes her på Sistieshop eller hos vores
Sistie forhandlere.

Lancering

Smykkerne lanceres 24/8 og kan købes her på Sistieshop eller hos vores Sistie forhandlere.