Vi har alle sammen vores egen fortælling med os. Og det er op til en selv, hvordan resten skal skrives ned. Vi er alle sammen unikke og har ting med i vores bagage, som former den vej vi vælger i livet.

"Jeg håber på, at mine smykker kan være en kærlig påmindelse om at ingens vej i livet er ens.
Du må gerne gå din helt egen
.”

Stenene i smykkerne er et ret godt symbol på mit livssyn. De har hver deres fortælling alt efter hvilket lys, som rammer dem. Sådan er det ofte også med os som mennesker. Nogle dage kan det virke mørkt. Men solen vil skinne igen og når lyset rammer ser man nye ting. Der er så meget at gå på opdagelse i. 

Med smykkerne håber jeg på, at jeg kan inspirere til at turde gå sin egen vej og at selvom livet kan føles udfordrende og til tider tungt, så er der en vej fremad. Og det er okay, selv at forme den.

At være kvinde, mor og individ

Det hele gav pludselig mening og jeg elsker min rolle som mor.  Nu er jeg et nyt sted, hvor jeg skal lære både at være mor og forene dét med plads til nogle af de andre selvstændige drømme, jeg har for livet. Derfor betyder denne kollektion også virkelig meget for mig. Fordi den afspejler hele mig. Både som kvinde, mor og individ. 

Mit budskab

Visionen og budskabet med mine smykker handler for mig om at få andre til at føle sig mindre alene, mindre forkerte. Vejen til livet handler for mig om at jeg har lært, hvad og hvem jeg gerne vil have med på mit livs rejse. Med de rette mennesker kan man så meget mere.

"Jeg har gået mange omveje og kommet på afveje, for at leve et liv, hvor jeg føler mig lykkelig helt ned i maven"