Melissa Bentsen

@bentsenn

Gennem mit samarbejde med Sistie har jeg fået muligheden for, at få mit budskab ud i form af smykkekunst. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om hvordan min smykkekollektion skulle se ud - for mit budskab var klart. Alle elementer har en betydning og en historie.

Melissa har 163.000 følgere på Instagram og 44.000 followers på YouTube.

Følg Melissa her på Instagram og YouTube 

You are so much more

Jeg har en tatovering, som er dedikeret til mine følgere, venner og folk omkring mig - der står “you are so much more”.

Min tatovering betyder, at vi er så meget mere end vores dumme tanker omkring os selv. Vi har så meget at byde på hver især, og det er en skam, at det går til spilde fordi vi er kede af ting ved os selv – og som folk faktisk slet ikke lægger mærke til. Det er typisk de “fejl” vi har, som tiltrækker andre. Det er typisk vores “fejl” som folk falder for og finder smukke.
Så ’Own them’!

Melissa om smykkerne

I denne video kan du se Melissa tale om hendes smykkekollektion med Sistie.

Melissa kommer bl.a. ind på designprocessen bag smykkerne og hvordan hun er kommet fra første idé til det færdige resultat.  

Hun snakker om alle smykkernes betydning, og hvordan hun har fået idéen til form, design og sten.

Selvkærlighed

Jeg har selv været der, men har kæmpet mig til et nyt ståsted med fokus på selvkærlighed.
Du skal være åben for nye og gode tanker. Og hver gang du kigger på dine nye smykker fra denne kollektion, så husk på, at vi er sammen om det her. Du er ikke alene. Vi kæmper sammen og alt bliver meget nemmere den dag du opdager, hvor smuk du er og altid har været.