''Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene. Jeg håber, at de med dem kan blive mindet om, en selvkærlig praksis, hvor de gennem de faser livet bringer, husker, at de er forbundet, de er unikke og frie. Faser skifter, og selv fra det tunge og mørke mudder vokser skønheden og lyset frem og udfolder sig.''

Mie har designet en smykkekollektion i samarbejde med Izabel Camille. Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene.

Mie er drevet af passionen til at skabe plads til mennesker, hvor de kan føle sig trygge til at udvikle sig, hvor de oplever, at de må være her som de er, hvor fokus er på dem som mennesker gennem kroppen og hjertet, og ikke gennem det ydre.
"Du skal ikke fixes, for du er ikke i stykker. Du skal have plads og støtte til at finde hjem til dig igen, du er lige som du skal være. Det er vi alle sammen, uanset alder, karrierevalg, historie. Du må være her, som du er."

En selvkærlig praksis er essensen af alt hvad jeg laver. Vi kan ikke tænke os til alt, vi må også lære at mærke efter, og vi kan ikke leve et liv afskåret fra vores krop og hjerte. Vi er hele mennesker, som gerne må være her om vi er. Og det skal vi hjælpe hinanden med at huske og ikke mindst opleve.