Silke Kristensen

@silkekristensen

Til minde om min mor
Da jeg fik muligheden for at designe mine egne smykker i samarbejde med Sistie, tænkte jeg med det samme, at der i smykkerne skulle være et element, som var til minde om min mor, som jeg mistede tilbage i 2010 til kræft. Den lille sten der er i smykkerne symboliserer de rav smykker hun havde og minder mig om hende.

For mig var det vigtigt at skabe en smykkekollektion med lidt kant og historie.

Følg Silke på Instagram.

At miste en forælder

Mit bedste råd til unge, der mister en forældre eller en anden tæt relation i en ung alder, er nok at huske på at det er mere end ok at savne og være ked af det, men også at huske på at det hele nok skal gå og prøve at se fremad og huske på de gode minder.

Det er jo så individuelt fra person til person hvordan vi tackler sorg, og der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Influencer opvokset på landet

Jeg er 25 år og opvokset på landet, omringet af dejlig natur. Jeg interesserer mig meget for mode og boligindretning og jeg elsker at indrette vores hjem, som jeg bor i, sammen ned min kæreste og vores hund. Til dagligt er jeg influencer og arbejder med min Instagram, det er mit arbejde og det elsker jeg!

Jeg drømmer om at rejse verden rundt og opleve en masse forskellige kulturer og kunne kombinere det med mit arbejde. Og når tiden er inde til det, drømmer jeg om at skabe en skøn familie.

Less is more

Min stil er meget enkel og feminin, med lidt kant. Det afspejler smykkerne meget godt. Jeg synes virkelig "less is more" og elsker det enkelte. Smykkerne er både smukke for sig selv, men også stylet med andre smykker.

Paradise Hotel

Paradise har givet mig så meget. Jeg har lært så meget om mig selv, i de 2 måneder jeg var i Mexico. Både inde på hotellet, men i den grad også i al den tid, hvor jeg var overladt til mig selv i Mexico uden telefon eller nogen former for kontakt til omverdenen, da jeg var ude fra hotellet. Jeg lærte mig selv at kende på en helt ny måde og lærte at nyde mit eget selskab, og være alene. Og sidst men ikke mindst er jeg blevet meget mere selvstændig. En oplevelse jeg ikke ville være for uden, uden tvivl!

Silke Kristensen x Sistie