Simone Wulff x Izabel Camille

Til oktober lancerer Izabel Camille et design collab med influencer, Simone Wulff. Designer og ejer Kamille, har sammen med Simone designet en smuk kollektion inspireret af Simones kærlighed til havet og dets dragende bølger samt følelsen af frihed.

"Jeg elsker simple, smukke ting med et tidsløst udtryk, som kan holde hele ens liv og aldrig går af mode"

POWERKVINDE

Simone er en mega sej ung powerkvinde. Hun er 25 år, og har siden hun var teenager været professionel youtuber og delt videoer med beauty og mode mm. I dag har Simone 106.000 følgere på YouTube og 141.000 på Instagram.

FAMILIE MENNESKE

Familie har altid været ekstremt vigtigt for mig. Jeg er opvokset i en meget tæt familie, så det var vigtigt, at det afspejlede sig, i de smykker jeg har designet. Jeg elsker simple, smukke ting med et tidsløst udtryk, som kan holde hele ens liv og aldrig går af mode. Det har også været ét af fokuspunkterne for kollektionen, at skabe noget der kan gå fra generation til generation og som rummer betydning for personen der bærer det.

SÆRLIGE MINDER

Jeg har gerne ville skabe noget med betydning, men også noget som man
selv kan skabe betydning med. Om det er en gave til ens veninde, ens kæreste eller noget man ønsker at forkæle sig selv med af forskellige grunde. Hver gang man kigger på smykket kan man blive mindet om en helt særligt person, et minde, en fødselsdag eller måske en ferie.