Sistie 2ND

Velkommen til vores nye smykkebrand, Sistie 2ND, som er et subbrand til vores allerede succesfulde smykkebrand Sistie. Vi er glade for at kunne præsentere en unik kollektion af smykker, der er designet til unge kvinder. Hos Sistie 2ND kombinerer vi fashion, coolness og trendy statement styles med høj kvalitet og gode priser. Smykkerne er lavet i rustfrit stål og kan derfor tåle vand, parfume og creme. Så du kan bruge dem hver dag og de holder sig stadig pæne. What`s not to like?

Statement smykker

Chunky statement smykker er den hotteste trend og den perfekte accessory til at give ethvert outfit et ekstra pift. Uanset om det er chunky halskæder, et stort armbånd eller en imponerende ring, tilføjer smykkerne en unik og selvsikker udstråling.

Bæredygtighed

Vi skal sammen beskytte vores planet og sikre, at vores livsstil omfavner bæredygtigt smykkedesign. Vores produktion er certificeret og vores smykkeæsker er lavet af FSC/Mix-emballage, og smykkeplastposer er lavet af nedbrydelig plast.

Ekstraordinær lang levetid og robusthed

Smykkerne er fremstillet i rustfrit stål og behandlet med med PVD. Det betyder at overfladen er tre gange hårdere end krombelægningen, og derfor muligt for os at lave en gylden finish eller sofistikeret rustfrit stål med en enestående holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser. Ikke nok med at overfladen er hårdere, den er også ti gange mere modstandsdygtig over for ridser. Dette garanterer en ekstraordinær lang levetid og robusthed for vores bæredygtige smykker.