Xenia Englert

@xeniaenglert

Xenia, er 18 år gammel og går til dagligt på Sankt Annæ Gymnasium i København, hvor hun studerer musik.

Xenia: "Jeg har altid haft stor interesse indenfor tøj og mode, og elsker et eksperimentere med min påklædning! Jeg startede som influencer i 2019 og er siden kun blevet endnu mere betaget af fashion-verdenen.

Det har været den fedeste oplevelse at få lov at designe en tøjkollektion med Sistie! Jeg er så glad og stolt over hvad vi har fået lavet og glæder mig til at kunne vise det frem og se andre mennesker gå i det.

I min designproces har jeg hele tiden haft i baghovedet at jeg ville designe items, som jeg selv følte jeg manglede."

Følg Xenia på Instagram

Unisex collektion

I min designproces har jeg haft i baghovedet at jeg ville designe items, som jeg selv følte jeg manglede. Jeg leder f.eks. tit efter den perfekte forårsjakke, og det har været det fedeste bare selv at kunne designe det jeg tænkte. Jakken, sweat og min T-shirt er alle Unisex styles - hvilket jeg synes er super cool.

Min personlige stil skifter meget, alt efter hvilket humør jeg er i. I min kollektion har jeg designet et sommer-sæt som er lidt mere feminint end de andre items, og jeg håber det kan inspirere andre piger til at udforske og eksperimentere med deres påklædning, ligesom jeg selv har gjort.