Who are sistie?

Nyt Smykke brand engagerer unge i et socialt og kreativt fællesskab.

Det nye smykke brand Sistie vil have dig med om bord i fremtidens kreative univers, hvor unge kvinder sætter dagsordenen. Vores tanke er, at integrere dig i dialog om kreativitet, karrierevalg, udfordringer, drømme, mål og tabuer. Generelt i og om det at være ung i dag, siger stifter af Sistie - Kamille Carolina Østergaard.

Vi starter med at lancere vores Sistie smykke kollektion, magasin & online univers på Sistie.dk.

Sistie er dit brandunivers, hvor du får lov til at udtrykke dig i et kreativt miljø sammen med andre! Alle unge er inviteret til at deltage, uanset baggrund og kultur - Så længe du er vild med smykker og det de gør for dig!

sistie smykker selma

Vil du være designer på vores næste kollektion?
Sistie smykkerne skaber rammerne for et kreativt miljø, hvor unge piger har muligheden for at være gæstedesignere. Vi samarbejder med influencers, skuespillere, musikere, sportsstjerner - med andre ord, unge kvinder der har visioner, mål og ambitioner.

Du skal være med i vores univers
Vi afholder designdage, fotodage og designkonkurrencer, som er tilgængelige for alle. Du kan uploade personlige billeder, youtube film, eller deltage i interviews og debatindlæg, der er åbne og ærlige. Deltag – og få italesat de udfordringer og drømme du har.

Sistie fundamentet bygger ikke på gængse forretningsstrategier, men på at skabe et aktivt fælleskab. Et fællesskab hvor kreativitet og passion tager form og skaber fremtiden. Intet er stationært, alt er i bevægelse!
Et humanitært projekt, som viser fremtidens mangfoldighed blandt menneskelige strømninger.

 

sistie smykker frida

Sophie, praktikant
Jeg er ovenud lykkelig for at få lov til at være med i dette spændende projekt. Fælleskabet betyder alt, og det giver mig en vis form for ro at der findes forståelse for os unge – og vi får taletid uden at blive dømt på hvad vi siger. Vi er jo ikke på en deroute – vi er bare nysgerrige på livet og afprøver derfor nye tanker.


Kamille Carolina Østergaard stifter
Med udgangspunkt i mit smykkebrand Izabel Camille, har mit ønske været at skabe et søsterbrand til unge kvinder, derfor navnet Sistie.
Unge kvinder, har et hav af drømme og problematikker, og de skal finde et kreativt fællesskab, hvor de kan bruge sig selv. Hvor de kan drømme og være lige præcis som de er.

Derfor har vi valgt at give unge muligheden for at være medskabere i vores univers – hvor alt kan ske - I dag skal der nemlig være et højere formål for at ramme rigtigt!


Indehaver Kamille Carolina Østergaard stiftede i 2008 det anerkendte smykke brand Izabel Camille. På mindre end 10 år har hun høstet international succes og skabt en solid forretning, som nu økonomisk tillader at hun kan realisere sin mærkesag - Sistie.


sisie smykker armbånd ring halskaede

Utraditionel tilgang til markedet
Sistie designer nye smykker løbende, og følger ikke den traditionelle struktur indenfor smykke verdenen, med 2 kollektioner årligt. Designs kommer i et flow, og afspejler det der rører sig lige nu.
Smykkerne kan købes online, eller i diverse mode– og guldsmede forretninger Danmark over.

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post