Bæredygtighed

Hos Sistie vil vi gerne passe på miljøet - sammen med dig. Derfor bliver alle vores nye og fremtidige kollektioner lavet af 100% genbrugssølv. Recycled silver ♻️ Det betyder altså, at alt det sølv som vi bruger fremadrettet er blevet smeltet om fra gamle smykker og ikke nyudvundet fra naturen. Ved at genbruge materialer sparer vi på en masse af klodens ressourcer, så vi kan købe smykker med god samvittighed.

Alle vores smykker er lavet af 925 sterlingsølv og er selvfølgelig nikkelfrit.

De guldbelagte smykker er belagt med 18 karat guld og vores sølvsmykker er rhordineret. Det er de for at udsætte den oxideringsprocess der sker i sølvet. Oxideringsprocessen er det der sker, når dine sølvsmykker går hen og bliver mørke og sorte i det.

I smykkerne anvendes der mange halvædelstene, som fra naturens side kan variere i form og farve, ligesom ægte ferskvandsperler er brugt i flere designs.

FSC

FSC står for Forest Stewardship Council og er en international non-profit mærkningsordning. FSC-mærket er en sikkerhed for træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.


Æsker og kataloger:

Sistie lever op til de krav der sættes til miljø og bæredygtighed inden for fremstillingen af de råvarer vi benytter i vores produktion af æsker og emballage. Alle vores smykkeæsker og kataloger er FSC-certificerede.

 

Vores katalog er trykt på miljøvenligt papir. Organisationen bag FSC® sørger for at skabe anstændige forhold gennem hele leverandørkæden. Fra savklingen sættes i træet til papiret ender i Danmark og i trykke. Lokalsamfundene er sikret en fair betaling og skovarbejderne sikret en ordentlig løn, kontrakt og adgang til sikkerhedsudstyr.