Handelsbetingelser

 Priser og betaling

Alle priser der er vist på www.urbancph.com er inkl. moms (25%). Varerne kan bestilles online og betales med:


Dankort
Visakort
Eurocard/Mastercard
Mobilepay
Viabill
Anyday


Alle priser er inkl. moms.

Beløbet hæves på dit kreditkort, når din ordre afsendes fra UrbanCph.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret.

Der tages forbehold for prisfejl, tastefejl osv. på hjemmesiden. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Der henvises til købeloven "at handle i god tro".

Pre-orders

Lægger du en pre-order på en vare, bliver beløbet trukket fra din konto samtidig med reservationen. Varen bliver sendt til dig hurtigst muligt, når den kommer på lager. 


Bank
Jyske Bank
Reg. 1671
Konto. 360001011670
Ibankode: DK1671360001011670
Swift: JYBADKKK

 

Bytte- og returret 

Der ydes 30 dages fuld bytte- og returret med fuld tilbagebetaling (ekskl. forsendelse) fra den dag du modtager din ordre. 

Vi tager ikke brugte varer retur. 

Vi gør opmærksom på, at der ikke ydes garanti på pailletter, perler, sten m.m. på hair accessories og chunky rings. 

Varerne skal returneres i original emballage og i ubrugt stand. Ved returnering bedes den medsendte returseddel udfyldt med navn, adresse og faktura/ordre nummer.
Har du betalt med kreditkort vil tilbagebetaling ske til det benyttede kreditkort.
Ønskes overførelse til bankkonto, er det vigtigt, at du oplyser dit bankkontonummer.

Risiko for varen
Risikoen for smykker købt hos UrbanCph overgår til dig som forbruger når smykkerne modtages.


Produktions information
Der tages forbehold for fejl, mangler og evt. ændringer i oplysningerne på hjemmesiden, i brochure og øvrigt salgsmateriale.
Der tages ligeledes forbehold for ukorrekt billedmateriale. Eventuelle fejl og mangler kan ikke gøres gældende over for UrbanCph.


Rabatkoder
Rabatkoder kan ikke anvendes sammen med andre rabatter og på i forvejen nedsatte smykker.

Hvis du har brugt en rabatkode, vil du kun få tilbagebetalt det beløb, du har betalt, og ikke produktets oprindelige pris før rabatkoden blev anvendt.

Hvis du har købt under en kampagne som f.eks. GRATIS GAVE, 3for2 eller et gavesæt, skal hele ordren returneres, hvis du ønsker en refundering af pengene. 

  • Hvis du returnerer et produkt i et gavesæt, vil du ikke få refunderet 50% af beløbet.
  • Ved fejl i rabatkoder eller kampagner, forholder vi os til den offentliggjorte kampagne.  

 

Køb af varer på www.urbancph.dk er underlagt dansk ret. Enhver stridighed skal afgøres ved de almindelige danske domstole.

Juridisk firmanavn:

Izabel Camille ApS
Slotsgade 65 B1
3400 Hillerød
Danmark

CVR: 31373719