Smykkepleje

Smykkeplejeinstruktioner

For at sikre langvarig skønhed kræver vores smykker omhyggelig pleje.

Nikkelfri Sterlingsølv og Forgyldning

Vores Sistie og Izabel Camille kollektioner inkluderer ægte nikkelfri sterlingsølv smykker samt forgyldte smykker i 18 karat guldbelagt sterlingsølv. Bemærk, at forgyldningen gradvist kan slides over tid.

For at beskytte dine smykker anbefaler vi at opbevare dem hver for sig i de medfølgende plastikposer for at undgå ridser og oxidering. Undgå at lade smykkerne hænge ubeskyttet på et smykkestativ; det er bedst at opbevare dem i en lufttæt pose.

Genanvendt rustfrit stål med forgyldning

Vores Sistie 2nd og Samie kollektioner er lavet af genanvendt rustfrit stål med en forgyldning 18 kt. guld og behandlet med en PVD-belægning. Denne belægning er ekstremt holdbar og tåler sved, vand, fugt og parfume.

Rengør dem med en blød klud eller børste. Pas på, så de ikke bliver ridset, og opbevar dem omhyggeligt, når du ikke bruger dem.

Almindelige Smykke Plejeråd

  • Husk altid at tage dine Sterlingsølv smykker af ved aktiviteter som håndvask, bad, svømning, sport og rengøring.
  • Sov ikke med smykkerne på og påfør hårlak samt cremer, inden du ifører dig smykkerne.
  • Både sterlingsølv (925), forgyldt sterlingsølv og rhodineret sterlingsølv kræver rengøring for at bevare deres skønhed.
  • Smykker i rustfrit stål, der er behandlet med holdbar PVD-belægning, er ekstremt holdbare og tåler sved, vand, fugt og parfume.

Rengøring af Smykker

  • For sterlingsølv: Puds smykket med en blød klud eller rengør det i mildt sæbevand, lad det tørre fuldstændigt, inden du bruger det igen.
  • For rustfrit stål: Brug en mikrofiberklud eller blød klud til at rengøre smykket, og brug en blød tandbørste til forsigtigt at fjerne snavs og støv.
  • For forgyldt sterlingsølv og rhodineret sterlingsølv: Rengør med en tør blød klud og brug Silver dip til at fjerne oxidering.

FAQ: Ofte Stillede Spørgsmål

  • Mine smykker får pletter! Opbevar dine smykker i de lufttætte poser, vi leverer med bestillingen, og brug silver dip til at fjerne pletter forårsaget af naturlig oxidationsproces.
  • Låsene på ørestikkerne er løse! Forsigtigt klem de løse låse sammen for at sikre en bedre pasform.
  • Stenene/perlerne er ikke ens eller har pletter! Vær opmærksom på, at naturlige materialer som perler og krystaller kan variere i form og farve.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 48261650 eller via e-mail på hello@urbancph.com, hvis du har yderligere spørgsmål.