Signe Kragh x Sistie launch

I forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med youtuber Signe Kragh og hendes nye smykke kollektion, afholdte vi lørdag den 11. september 2021 et skønt lanceringsevent i hjertet af København.
Eventet blev afholdt på restauranten Ravage med den dejligste franske stemning og smukkeste udsigt over Kgs. Nytorv. 
Til lanceringen var der inviteret 40 VIP's, som alle modtog en lækker goodiebag fyldt med lækre produkter fra Karamel Kompagniet, Louise Nørgaard, Luxplus, Lyko, L'oreal Paris og B-uniq. 

Der blev undervejs både serveret kolde drikkevarer, lækkert fransk frokost og dessert. 
De smukke blomster fra flowering løftede hele lokalet og passede perfekt ind i de fineste omgivelser med de gule vægge og franske stil.
Signe Kragh’s kollektion består af øreringe, halskæder og ringe med et helt særligt budskabet bag:
Show your Imperfections 

Signe Kragh fortæller at hendes smykker skal være en reminder til – at vi skal hvile i os selv og alle de forskelligheder, der gør os til lige præcis dem vi er.

Smykkerne er lidt “skæve” og upolerede, for netop at understrege, at vi alle har nogle imperfections, der gerne må vises frem! Så hvis man ligesom Signe Kragh har en skjult sygdom eller gemmer på noget, kan det vises frem igennem smykkerne.

"Siden jeg var 11 år gammel, har jeg levet med en inflammatorisk tarmsygdom, og den har jeg ikke lyst til at gemme væk. Den sætter sine begrænsninger i min hverdag. Men i stedet for at lade det stoppe mig, har jeg valgt at EMBRACE det, og de ar sygdommen har efterladt på min krop!” – Signe Kragh.
Hele processen bag smykke kollektionen blev præsenteret af Signe Kragh og ejer af Sistie; Kamille Østergaard.
Her blev der også overrakt en smuk buket til Signe for at lykønske hende med hendes helt egen og unikke kollektion samt det smukke budskab.
 
For at understøtte dagens budskab, havde Signe lavet et interview med 5 af hendes følgere som selv lever med imperfections. Pigerne var en stor del af Signes photoshoot og deltog også som gæster til eventet, hvor interviewet blev vist frem og snakkede om.
Alle gæsterne til eventet fik ligeledes mulighed for at vise deres egne unikke sider ved hjælp af instax kameraer, som stod på bordene. Når de havde taget billeder, kunne de modige dele dem på en opslagstavle og vise dem frem. 

I vores skønhedsfejl skinner vi en lille smule mere

- Signe Kragh

 

 
Se vores video fra eventen her


Et stort tak til alle vores fantastiske sponsorer

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer først vil være synlige når de er godkendt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post