GADENS BØRN X IZABEL CAMILLE


Izabel Camille har i samarbejde med Pia Lindell Qwist, designet LOVE kollektionen til fordel for Gadens Børn.

"For mig var det den største gave i livet at kunne gøre en forskel for disse børn".

- Pia Lindell Qwist

Hvert smykke i kollektionen indeholder et hjerte. Hjertet er et symbolet på den enorme kærlighed, vi i Gadens Børn lægger i alt, hvad vi gør. Børnene skal altid have knus og kys og mærke omsorg og nærhed fra os. Kærlighed og omsorg er essentielt for alle mennesker, men som disse børnene ikke oplever at få andre steder fra.

Hjertet er desuden et symbol på al den kærlighed, der ligger i samarbejdet mellem Gadens Børn og Izabel Camille, og som kollektionen er et produkt af.

AT KUNNE GØRE EN FORSKEL

"I 2012 tog jeg på en rejse til Indien med nogle veninder. Det skulle bare være ferie, men det vi så og oplevede der, ændrede mit liv"

- Pia Lindell Qwist, stifter af Gadens Børn

At starte et projekt op som Gadens Børn var for det første fyldt med en enorm glæde, stærk engergi og varme. Glæden og alt den kærlighed og de stærkeste bånd jeg og frivillige i Gaden Børn oplever med børnene, er det smukkeste og den fineste gave, der på ingen måde kan sammenligne med indsatsen. 

Det er utroligt stort, når man opnår at få disse børns tillid og venskab.

Ved køb af et smykke fra LOVE kollektionen, går 25% af overskuddet ubeskåret til projekterne i Kolkata og gadebørnenes kamp for et liv ud af fattigdom, sult og den barske skæbne, de er født ind i.

Ingen kan hjælpe alle, men ALLE kan hjælpe nogen